
Fluffy pancakes
Som en del af vores All about Dining serie, er der nu endnu en opskrift klar til jer. All about Dining byder alt velkommen indenfor det at samles om bordet, så her kan i nyde inspiration til alt fra borddækning, styling omkring bordet samt opskrifter.
Lækre luftige amerikanske pandekager er altid et hit på brunchbordet, og med denne nemme opskrift, er der hurtigt pandekager på bordet.
Denne opskrift giver ca. 8 pandekager:
250 gram hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
2 spsk sukker
2 æg
2,5 dl mælk
1/2 dl rapsolie
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Del æggeblommen fra æggehviden og sæt æggehviden til side. Tilføj æggeblomme, olie og mælk til de tørre ingredienser og rør det sammen til en dej.
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
Steg pandekagerne i smør på middelvarme, til de er gyldne.
Top pandekagerne med bær og eventuelt skyr med hakket jordbær.